Sarah

Abraham-sarah.eu heeft vele leuke feestartikelen en versieringen voor de dame die 50 jaar wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een originele Sarah pop. Verras de kersverse Sarah op haar verjaardag met een leuke pop met bijpassende hoed of grappig masker. De kleding is uiteraard uit de eigen collectie van de Sarah in kwestie.....dat geeft de pop gelijk een persoonlijk tintje.Wij hebben ook leuke vlaggenlijnen,gevelvlaggen,ballonnen en talloze andere leuke versieringen om Sarah een mooi feest te bezorgen. Los te verkrijgen of als feestpakket te bestellen.En tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor originele gifts zoals spelletjes, collectebussen en deurhangers.

U kunt vast een keuze maken uit ons ruime assortiment.

 

 

 

!

Sarah hoed

Sarah hoed
Sarah hoed

Deze Sarah hoed is geschikt voor het aankleden van een Sarah pop. Maar het is ook leuk om het zelf op te zetten. Het hoedje is van stevige stof en heeft een mooi zwart lint eromheen met een rood bloemetje. Echt een hoedje voor een Sarah. 

!

Sarah masker

Sarah masker

Weer een nieuw masker voor Sarah in onze collectie. Ideaal te gebruiken voor een Sarah pop maar ook om op te zetten bij een verkleedpartij of feestje.

!

Sarah sjerp

Sjerp Sarah met rozet

Verras Sarah met deze fleurige sjerp met een feestelijke rozet erop.

 

!

Afzetlint (Markeerlint) Sarah

afzetlint sarah
Markeerlint Sarah
Afzetlint Sarah

Het afzetlint Sarah is een ideale versiering. Het lint is maar liefst 15 meter lang en kan dus opvallend opgehangen worden. Het is van flexibel plastic gemaakt en dus goed geschikt voor buiten. Bovendien is het ook nog eens erg stevig dus het kan met allerlei weersomstandigheden buiten hangen. 

 

!

Plastic bestek voor 50 jarige

Bestek 50
Bestek 50

Wat leuk om de 50 jarige te verrassen met een ontbijtje, picknick of lekker etentje. Om helemaal in de sfeer te blijven past dit bestek 50 daar helemaal bij ! Erg leuk ook in combinatie met onze borden 50, placemats 50 en servetten.Dit setje heeft 8 lepels, 8 messen en 8 vorken en is van stevig plastic gemaakt zodat het gerust meerdere malen gebruikt kan worden. Eet smakelijk !

 

 

!

Sarah 50 Vlaggenlijn

sarah vlaggenlijn

Vlaggenlijn Sarah

De Sarah  vlaggenlijn is dubbelzijdig bedrukt. Het heeft een lengte van 10 meter en de vlaggetjes zijn 30 cm hoog. Een leuke aanwinst voor een gezellig feest.
!

Spandoek 3x toeteren

Groot spandoek 1,8 m lang

Met deze streetbanner laat je aan iedereen zien dat er iets te vieren valt. Voor allerlei doeleinden geschikt om op te hangen. Dit grote spandoek met de tekst "3 X toeteren" is 40 x 180 cm. Het is gemaakt van stof dus weersbestendig. Makkelijk te bevestigen.
!