Sarah

Abraham-sarah.eu heeft vele leuke feestartikelen en versieringen voor de dame die 50 jaar wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een originele Sarah pop. Verras de kersverse Sarah op haar verjaardag met een leuke pop met bijpassende hoed of grappig masker. De kleding is uiteraard uit de eigen collectie van de Sarah in kwestie.....dat geeft de pop gelijk een persoonlijk tintje.Wij hebben ook leuke vlaggenlijnen,gevelvlaggen,ballonnen en talloze andere leuke versieringen om Sarah een mooi feest te bezorgen. Los te verkrijgen of als feestpakket te bestellen.En tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor originele gifts zoals spelletjes, collectebussen en deurhangers.

U kunt vast een keuze maken uit ons ruime assortiment.

 

 

 

!

Sarah hoed

Sarah hoed
Sarah hoed

Deze Sarah hoed is geschikt voor het aankleden van een Sarah pop. Maar het is ook leuk om het zelf op te zetten. Het hoedje is van stevige stof en heeft een mooi zwart lint eromheen met een rood bloemetje. Echt een hoedje voor een Sarah. 

!

Sarah masker

Sarah masker

Weer een nieuw masker voor Sarah in onze collectie. Ideaal te gebruiken voor een Sarah pop maar ook om op te zetten bij een verkleedpartij of feestje.

!

Sarah sjerp

Sjerp Sarah met rozet

Verras Sarah met deze fleurige sjerp met een feestelijke rozet erop.

 

!

3D Sarah button

Sarah button
Sarah 3D button

De Sarah 3D button is gemaakt van stevig papier en is leuk om kado te geven of om de Sarah pop mee te versieren.De doorsnede is ca 12 cm dus hij valt lekker op.De Sarah button is te bevestigen met een prikker aan de achterzijde zodat het geheel goed vast blijft zitten. 

 

 

!

50 Prikkers goud

prikkers 50 goud
Prikkers 50

Prikkers zijn onmisbaar op een feestje. Altijd lekker met een kaasje of worstje.Het vlaggetje is bedrukt met het getal 50. Per verpakking 50 prikkertjes.

!

Afzetlint (Markeerlint) Sarah

afzetlint sarah
Markeerlint Sarah
Afzetlint Sarah

Het afzetlint Sarah is een ideale versiering. Het lint is maar liefst 15 meter lang en kan dus opvallend opgehangen worden. Het is van flexibel plastic gemaakt en dus goed geschikt voor buiten. Bovendien is het ook nog eens erg stevig dus het kan met allerlei weersomstandigheden buiten hangen. 

 

!

Afzetlint Jubileum 50 jaar

Markeerlint 50
Afzetlint 50 goudkleurig

Het afzetlint 50 goud is een ideale versiering. Het lint is maar liefst 15 meter lang en kan dus opvallend opgehangen worden. Het is van flexibel plastic gemaakt en dus goed geschikt voor buiten. Bovendien is het ook nog eens erg stevig dus het kan met allerlei weersomstandigheden buiten hangen. 

 

!

Kroonluchter Sarah

kroonluchter Sarah
Kroonluchter Sarah

Kroonluchter Sarah is een originele versiering die erg leuk zal hangen op het feest voor Sarah. De doorsnede van de ring is 70 cm en de lengte is maar liefst 70 cm.  Met fleurige slinger en vrolijke getallen met tekst eronder.Een vrolijke aanwinst voor een super feestje !

!

Placemats + onderzetters 50 jaar

placemats + onderzetters 50
placemats + onderzetters

Placemats en onderzetters

Om het ontbijt,picknick of etentje compleet te maken hebben we leuke placemats en onderzetters met het getal 50 erop. Samen met de servetten,borden,bestek en mokken zorgen deze placemats voor een feestelijk geheel.Er zitten 4 placemats en 4 onderzetters in 1 verpakking. Ze zijn gemaakt van plastic en dus meerdere malen te gebruiken.Je kunt deze placemats ook gebruiken als versiering om op te hangen dus ze zijn multi functioneel !

!

Plastic bestek voor 50 jarige

Bestek 50
Bestek 50

Wat leuk om de 50 jarige te verrassen met een ontbijtje, picknick of lekker etentje. Om helemaal in de sfeer te blijven past dit bestek 50 daar helemaal bij ! Erg leuk ook in combinatie met onze borden 50, placemats 50 en servetten.Dit setje heeft 8 lepels, 8 messen en 8 vorken en is van stevig plastic gemaakt zodat het gerust meerdere malen gebruikt kan worden. Eet smakelijk !

 

 

!

Sarah 50 Vlaggenlijn

sarah vlaggenlijn

Vlaggenlijn Sarah

De Sarah  vlaggenlijn is dubbelzijdig bedrukt. Het heeft een lengte van 10 meter en de vlaggetjes zijn 30 cm hoog. Een leuke aanwinst voor een gezellig feest.
!

Sarah Mega pakket

Feestartikelen voor Sarah
Sarah mega pakket
1. Gevelvlag 50
2. Sarah vlaggenlijn
3. Vlaggenlijn 10 Meter 50 Jaar
4. Taartkaars 50
5. Sarah Ballonnen
6. Sarah Servet 33x33cm. 16st
7. Confetti Met: Nummer 50 Multi
8. Bordjes 50
!

Sarah servetten

Sarah servetten
Servetten Sarah

Servetten van papier. Altijd handig bij een hapje en een drankje. Er zitten 16 stuks in de verpakking en de afmeting is 33 x 33 cm. De afbeelding is hetzelfde als de 3D button en de Sarah vlaggenlijn dus het past allemaal mooi bij elkaar.

!

Spandoek 3x toeteren

Groot spandoek 1,8 m lang

Met deze streetbanner laat je aan iedereen zien dat er iets te vieren valt. Voor allerlei doeleinden geschikt om op te hangen. Dit grote spandoek met de tekst "3 X toeteren" is 40 x 180 cm. Het is gemaakt van stof dus weersbestendig. Makkelijk te bevestigen.
!

Spandoek Sarah

Groot spandoek 1,8 m lang

Met deze streetbanner laat je aan iedereen zien dat er een Sarah in de straat woont. Dit grote spandoek met de tekst "Sarah 50 " is 40 x 180 cm. Het is gemaakt van stof dus weersbestendig. Makkelijk te bevestigen.
!

Taartkaars 50 Blauw

Kaars 50
Taartkaars

Versier de taart met deze toepasselijke kaars. Zowel op de 5 als op de 0 zit een lontje dus de kaars kan volop branden. En de jarige mag deze natuurlijk in 1 keer uitblazen en een wens doen ! 

!

Vlaggenlijn 50 goud

Vlaggenlijn 50

Vlaggenlijn goud

De vlaggenlijn goud is dubbelzijdig bedrukt dus aan alle kanten mooi. Te gebruiken voor iemand die 50 jaar wordt maar ook geschikt voor een 50 jarig jubileum. De lengte van de vlaggenlijn is 10 meter en de vlaggetjes zijn ca 30 cm hoog.Leuk ook in combinatie met de gouden ballonnen 50 en de gouden prikkertjes.

!